't poeske!

Over ons
In 1996 ben ik na een uit de hand gelopen hobby gestart met het katten pension, na het behalen van het vakdiploma.
Uw kat is bij ons in goede vakkundige handen, en komt in een vriendelijke huiselijke sfeer, zodat u met een gerust hart met vakantie kunt gaan.

Openingstijden
Tijdens de school vakanties:
Ma t/m zat tussen 18 en 20 uur voor het halen en brengen van uw kat.
Zon en feestdagen uitsluitend tussen 11.00 en 12.00 uur halen en brengen van uw huisdier .

Prijzen
De prijs is €7,00 per overnachting.
In het pension is geen pinautomaat aanwezig.

Regels
Wat zijn de regels van ons pension?
U moet weten dat:
* Uw kat gevaccineerd moet zijn tegen katteziekte, met een 3-jaarlijkse herhaling. De enting mag niet ouder zijn dan drie jaar en niet jonger dan twee weken.
* Uw kat gevaccineerd moet zijn tegen niesziekte, met een jaarlijkse herhaling. De enting mag niet ouder zijn dan een jaar en niet jonger dan twee weken.
* Bij voorkeur de enting tegen niesziekte drie weken voor opname in het pension, dat geldt alleen voor de maanden juni, juli, augustus en september,
zij hebben dan de meeste weerstand. * Het dieren paspoort moet u elke keer als u uw kat komt brengen meebrengen en in het pension achterlaten zo lang uw kat bij ons verblijft.
* Uw kat vlak voor opname behandeld moet worden tegen vlooien en inwendige parasieten.
* Als uw kat dieet voer heeft dient u dit zelf te verzorgen,behalve c/d blaasgruis dieet dit hebben wij standaard in huis.
* Indien uw kat niet voldoende is geent, nemen wij uw kat niet op in ons pension.

Wat doen we?
Wat kunt u van ons verwachten ?
Goede hygiene en vakbekwame verzorging.
Veel vrijheid en persoonlijke aandacht verwarmde binnen en overdekte buitenverblijven een huiselijke sfeer met veel speel en klim mogelijkheden.
De hele dag door verschillende soorten brokjes o.a. royal canin/fokker. s avonds voor de katten die het lusten en mogen is er blikvoer.